Δικηγορικό Γραφείο Εlbeyoğlu

Beşiktaş / Κωνσταντινούπολη

ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΜΑΣ

Η νομική εταιρία Ελμπεϊογλου (Elbeyoğlu), είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες παροχής νομικών συμβουλών στον τομέα του Δικαίου Ακινήτων στην Τουρκία, ιδρύθηκε το 1988 στην Άγκυρα από τον Αλί Ελμπεϊογλου (Ali Elbeyoğlu). Το δικηγορικό γραφείο ειδικεύεται στις αγωγές αποζημίωσης που αφορούν την ακύρωση τίτλων ιδιοκτησίας προς όφελος δασικών εκτάσεων, την εφαρμογή οθωμανικών τίτλων ιδιοκτησίας, αγωγές περί απαλλοτριώσεων και δήμευσης χωρίς απαλλοτρίωση καθώς και σχετικά με διαφορές που προκύπτουν από αγωγές ακύρωσης τίτλων ιδιοκτησίας.Το δικηγορικό γραφείο Elbeyoğlu προσφέρει τόσο δικαστικές όσο και συμβουλευτικές υπηρεσίες μέσω του κεντρικού γραφείου στην Κωνσταντινούπολη, του γραφείου στην Άγκυρα, καθώς και με γραφεία διασύνδεσης στην Ελλάδα, την Αγγλία και την Αμερική. Το δικηγορικό γραφείο Elbeyoğlu προσφέρει τόσο δικαστικές όσο και συμβουλευτικές υπηρεσίες μέσω του κεντρικού γραφείου στην Κωνσταντινούπολη, του γραφείου στην Άγκυρα, καθώς και με γραφεία διασύνδεσης στην Ελλάδα, την Αγγλία και την Αμερική.

Το δικηγορικό γραφείο Elbeyoğlu χάρη στο εξειδικευμένο προσώπικό του προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών από Δίκαιο Ακινήτων έως και Διεθνές Δίκαιο . Το δικηγορικό γραφείο προσφέρει δικαστικές υπηρεσίες με ολοκλήρωση αγωγών ενώπιον εθνικών και διεθνών δικαστηρίων όλων των βαθμών.


ΝΕΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ


thumbnail

Από την Οθωμανική Αυτοκρατορία μέχρι το σήμερα: Τίτλοι Ιδιοκτησίας και Εγκαταλελειμμένες περιουσίες Ali Elbeyoğlu | Εκδόσεις Adalet | Δεκέμβριος 2013

Η παραβίαση των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας, αποτελεί συχνό πρόβλημα που παρατηρείται στη χώρα μας. Όταν χορηγήθηκε το δικαίωμα στην ατομική αίτηση ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, η Τουρκία έγινε η χώρα με τις περισσότερες αγωγές. Η πλειοψηφία αυτών των ενεργειών αφορά την παραβίαση των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας. Οι πιο συνηθισμένες παραβιάσεις είναι η κατάσχεση χωρίς απαλλοτριώση και υποθέσεις δήμευσης προς όφελος δασικών εκτάσεων. Μέχρι το 2004 έχουν γίνει δεκάδες χιλιάδες πράξεις κατάσχεσης χωρίς απαλλοτρίωση και ακύρωσης τίτλων χωρίς να δωθούν χρήματα στους ιδιοκτήτες. Η Τουρκία αναγκάστηκε να εισαγάγει νέες νομικές ρυθμίσεις λόγω αγωγών που έχουν κατατεθεί ενώπιον του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Ο στόχος αυτής της δουλειάς είναι να αποκαλύψει το 'de lege ferenda', δηλαδή ένα νόμο όχι όπως έχει, ή όπως υφίσταται, αλλά όπως θα έπρεπε να ήταν προκειμένου να είναι δικαιότερος, με νομικές και δίκαιες εφαρμογές.

ΝΕΑ, ΕΚΔΟΣΕΙΣ & ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

İletişim

διεύθυνση

Bestekar Şevki Bey Sokak No 27
Toprak Villaları Balmumcu,
Beşiktaş / Κωνσταντινούπολη

Γραφείο στην Άγκυρα
Yüzüncü İşçi Blokları Mah.
Mevlana Bulvarı Ege Plaza B Blok No: 182 Floor: 7 Door: 32
Çankaya/ Ankara
+90 312 435 10 90